Golf & Groen Symposium

Golf & Groen Symposium

22 feb 2022

Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 15 februari 2022 is bekend geworden dat de coronaregels versoepeld worden. Gezien het feit dat dit voor onze organisatie erg kort dag is om een waardig evenement met goede sprekers neer te zetten, zal het Nationaal Golf & Groen Symposium verplaatst worden naar september 2022. Wij willen de kwaliteit van deze dag namelijk waarborgen en we willen ook graag dat iedereen in de gelegenheid is om erbij te zijn. Uit een ​enquête die we eerder deze maand hebben gehouden, blijkt dat er een voorkeur is voor een dag in september. Vandaar uitstel maar geen afstel!

Nationaal Golf & Groen Symposium (nationaalgolfengroensymposium.nl)

14 december: Nationaal Golf & Groen symposium Digitaal

Op 14 december 2021 organiseerde de Golfalliantie (NGA-NVG-NGF) wel – net als vorig jaar – een digitale bijeenkomst: het Nationaal Golf & Groen symposium Digitaal. Een gratis online voorproefje van het symposium dat in 2022 op het programma staat. De online editie op 14 december 2021 bestond uit twee sessies met inspirerende sprekers.

Terugkijken! Golf & Groen Symposium digitaal – 14 december 2021

0
    0
    Je bestellijst
    Je bestellijst is leegTerug naar de winkel