‘’De laaghangende zon, een lichte mist boven de vers gemaaide green, een volgroene fairway, een groter gevoel van voldoening is er bijna niet’’.

Greenkeepers staan dagelijks voor vele uitdagingen, chemievrij onderhoud, wensen van de club of spelers en wat te denken van weersomstandigheden van de seizoenen.

Voor greenkeepers met passie die door willen groeien in hun vak start 21 februari 2018 de opleiding greenkeeper. Nieuw vanaf dit jaar is de extra aandacht voor innovaties. De lessen worden verzorgd door specialisten uit het vakgebied!

De opleidingen van IPC Groene Ruimte sluiten naadloos aan bij de praktijk omdat de opleiding en examinering samen met de branche wordt ontwikkeld en bewaakt. Dit gebeurt met de begeleidingscommissie Sportvelden en Golfbanen, hierin zijn de volgende brancheorganisaties vertegenwoordigd: Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC), Nederlandse Golf Federatie (NGF), Nederlandse Greenkeepers Associatie (NGA) en Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG). Naast afgevaardigden uit de brancheverenigingen zijn er een aantal gerenommeerde aannemers, golfbaanexploitanten en gemeenten aangesloten bij de begeleidingscommissie.

Informatie: www.ipcgroen.nl