Op basis van de laatste berichten (augustus 2020) over het toenemen van besmettingen van COVID-19 is het fysiek bij elkaar komen niet gewenst. Het zal je dan ook niet verrassen dat het NGA-bestuur voor de rest van het jaar de geplande bijeenkomsten niet door laat gaan, op de algemene ledenvergadering na.

Wat houdt deze beslissing in:

Algemene Ledenvergadering: tot 1 september 2020 geldt een noodwet waardoor de algemene ledenvergadering digitaal kan worden gehouden. Wij verwachten dat de wet zal worden verlengd. De vergadering zal plaatsvinden op 29 oktober a.s. (in plaats van 5 oktober). Nadere informatie hierover volgt.
Note: indien de noodwet niet wordt verlengd, dan is er een alternatief voor het doorgaan van de vergadering op de geplande datum.

NGA-greenkeeperswedstrijd: in overleg met de gastheer is besloten de wedstrijd een jaar uit te stellen. Veiligheid voor bezoekers en personeel stellen wij voorop. Wij willen ons houden aan het advies zo min mogelijk te reizen.

NGA-vakdag: De vakdag zal in 2020 niet doorgaan. Vele evenementen -in onze branche- zijn dan ook al gecanceld. Het bestuur beslist op een later moment of dit evenement in 2021 (heeft de voorkeur) of in 2022 wordt georganiseerd.

Leden, begunstigers en sponsoren hebben een mail ontvangen over en de gevolgen van dit besluit.

Bij vragen, neem contact op via info@ngagolf.nl