NGA Inside

Informatie over de NGA en haar activiteiten.

Bestuur
Commissies
Regio's
Greenkeeperswedstrijd
NGA Vakdag
Prins Claus Beker
GOTY
Sponsoren

 

Greenkeeping Nederland

Informatie over greenkeeping Nederland.

Golf Alliantie
FEGGA
NGF
NVG
PGA

NGA Vakdag – 25 oktober 2018 –
IPC Groene Ruimte – Arhnem

De doelstelling van de vakdag is om greenkeepers, sportveldbeheerders en andere geïnteresseerde bij elkaar te brengen samen met de gouden sponsors van de NGA. De gouden sponsor krijgen op de vakdag de gelegenheid hun bedrijf en/of producten en diensten te laten zien d.m.v. een beursopstelling voor alle aanwezigen en geïnteresseerden. Ook zorgt de NGA voor leermomenten, ontspanning en vermaak tijdens de vakdag.

De vakdag (relatie- en contactdag) wordt om het jaar georganiseerd door de Vakdagcommissie. De Vakdagcommissie bestaat uit Dave Muis, Jannes Landkroon en Ewout in ‘t Veld.

De vakdag wordt mogelijk gemaakt door de gouden sponsors en zij hebben daarom een expositiegelegenheid op de vakdag en een afgevaardigde in de commissie.

In 2016 werd de vakdag gehouden op 25 november bij Edda Huzid met in de ochtend de Algemene Ledenvergadering en ter afsluiting het jubileumfeest.

 

 

Vrijdag 25 november 2016, in alle opzichten een heugelijke dag voor de NGA

Het lijkt erop dat het zo heeft moeten zijn om op de 25e van de maand ook het 25-jarig jubileum te vieren, een lange maar zeker memorabele dag waar uiteraard gras en greenkeeping centraal stonden. Zie verslag-en-fotos-jubileum-vakdag-2016.

25-november

0
    0
    Je bestellijst
    Je bestellijst is leegTerug naar de winkel