Selecteer een pagina

Wij leveren alle materialen voor een gezonde groei van uw bomen, planten én gras!

Voor u als greenkeeper leveren we een compleet pakket aan producten en materialen. Denk hierbij aan graszaden, meststoffen, plantversterkers, surfactants en (natuurlijke) gewasbeschermingsmiddelen. Maar ook een ruim pakket (hand)gereedschappen, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.
Door onze jarenlange (praktijk)ervaring én uw aanbevelingen hebben we een ruim assortiment samen kunnen stellen uit enkel de bekende A-merken. In 2008 ontwikkelden we speciaal voor u onze eigen VOSCA meststoffen: de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Bij ons staat de klant centraal, want we hebben een gezamenlijk doel. Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op basis van de behoefte van de plant en de samenstelling van de bodem. Gezonde planten worden niet ziek!

Vos Capelle is het enige bedrijf in Nederland met vier ‘Experts natuurgras’ in dienst!

Trots zijn wij op de jarenlange samenwerking met onze leveranciers, waaronder: Barenbrug Holland, Koppert Biological Systems, Yara, Melspring, Haifa North-West Europe, Culterra, Compo, Headland Amenity, Sea Nymph, Soiltech Solutions, Aqua Aid Europe en Bayer.

Wilt u graag meer informatie over onze producten of diensten? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten, zij helpen u graag verder!