#FOCUS FORE JE SLAAT

Home » Nieuws » #FOCUS FORE JE SLAAT

#FOCUS FORE JE SLAAT

Sinds jaar en dag zijn golfers en greenkeepers aan elkaar verbonden. Golfers genieten van het weer, de baan, de sport, hun medegolfers en de natuur. De greenkeepers doen hun best om een steentje bij te dragen aan een positieve ervaring. Daarbij is enige hinder van elkaar niet geheel uit te sluiten, maar wel te minimaliseren. De greenkeepers moeten de golfer in ogenschouw nemen, zodat deze zo prettig mogelijk kan golfen. Aan de andere kant moet de golfer ook rekening houden met de greenkeeper. Helaas blijkt regelmatig dat er gevaarlijke situaties optreden tijdens deze interactie.

Wij hebben een ludieke actieposter ontworpen die hier op een sympathieke manier aandacht voor vraagt. De veiligheidposter is (digitaal) verstuurd naar alle golfbanen met de vraag de poster te delen/op te hangen zoals bijvoorbeeld op de website, nieuwsbrief, driving range.

De poster (nog) niet ontvangen? Neem contact op via [email protected]