Husqvarna

Husqvarna

Husqvarna
Ready when you are

Met een geschiedenis van meer dan 325 jaar vol innovaties en perfectionering, staan de machines van Husqvarna garant voor de beste prestaties, toonaangevende betrouwbaarheid en continu comfort bij langdurig gebruik.

Meer dan 25 jaar onderzoek en innovatie hebben Husqvarna wereldmarktleider gemaakt op het gebied van robotmaaiers. Onze kennis en inzicht op het gebied van robotmaaiers, hebben wij ingezet bij de ontwikkeling van onze nieuwe 500-serie. Met ingebouwde GPS-navigatie en afstandsbediening is deze serie Automower® klaar voor professioneel gebruik op de sportvelden en golfbanen.
De Automower® heeft een hogere maaifrequentie dan een gangbare machine, waardoor automatisch een dichtere zoden ontstaat. De kleine grassnippers worden sneller afgebroken wat zorgt voor een betere opname van voedingstoffen. Een Automower® werkt onvermoeibaar de klok rond. Hij is weerbestendig en levert zelfs onder natte omstandigheden uitstekende resultaten.

Maar er is meer….wat dacht u van: kostenbesparing, minder arbeidsuren, geen brandstofkosten, duurzame uitstraling, efficiënter inzetten personeel, beter maaibeeld, hogere zodendichtheid en hogere ziekteresistentie. Waar de Automower® ook wordt ingezet, hij levert altijd een uitstekend resultaat. De professionele 500-serie Automower® zijn standaard uitgerust met Husqvarna Fleet Services™, zodat u ze altijd en overal kunt bewaken en beheren. Onze Automowers® vormen de perfecte aanvulling op uw machinepark en zullen snel toegevoegde waarde creëren voor uw organisatie.

Wilt u meer weten? Bekijk de website Husqvarna Automower® voor meer informatie
Of neem contact op met:
Fabian Storm
Business Developer
Husqvarna Professional Automower®
tel 06 – 30 12 82 92
[email protected]

goud sponsorlogo