Compo Expert

Nieuw logo COMPO EXPERT

Reeds meer dan een jaar zijn de  wegen van COMPO en COMPO EXPERT wereldwijd volledig uit elkaar gegaan. Beide firma’s hebben een verschillende naam en adres en – vooral – andere aandeelhouders. En waar COMPO zich richt op de retail markt, gaat COMPO EXPERT voluit voor de professionele markt. Er was echter nog steeds één gemeenschappelijk en daardoor ook verwarrend kenmerk van beide firma’s: het logo, bestaande uit de bekende rode bloem met de groene blaadjes in de gele achtergrond…

COMPO EXPERT nam het initiatief en ontwikkelde een nieuw logo, waarbij de dynamische groei in een groene omgeving centraal staat.

Vanaf 1 januari 2017 is het nieuwe COMPO EXPERT logo officieel in gebruik. En wij zijn trots op dit nieuwe logo. U bent het ongetwijfeld met ons eens dat het nieuwe logo modern, fris en jeugdig oogt. Bovendien is het zeer herkenbaar en tegelijk eenvoudig, zodat dit logo direct kan gekoppeld wordt aan het voerende bedrijf: COMPO EXPERT.

Het logo zal vanaf nu stelselmatig in alle lay-outs gevoerd worden, van briefhoofden over presentaties, folders, advertenties en beurzen tot de verpakking van onze meststoffen en garant staan voor kwaliteit en degelijkheid, kortom EXPERT!

Vriendelijke groeten van het COMPO EXPERT Team

goud sponsorlogo