GKB

GKB

GKB Machines, onderdeel van de GKB Groep

Sinds 1985 is GKB Machines als divisie actief met de ontwikkeling van innovatieve onderhoudsmachines voor sportvelden. Bij GKB Machines staat duurzaamheid hoog in het vaandel, als familiebedrijf streven we naar een duurzame onderneming met toekomstperspectief. Dat dit geen loze woorden zijn, blijkt uit het feit dat we onze machines energieneutraal produceren.

Duurzaamheid keert ook terug bij de ontwikkeling van de machines. We ontwikkelen vanuit de ervaring die we sinds 1946 opgebouwd hebben in onze eigen aannemerij. Elke GKB Machine moet voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard die wij onszelf opleggen. Een duurzame, betrouwbare en robuuste machine is de basis voor het werk dat u uitvoert. Dat zijn onze opdrachtgevers in de aannemerij van ons gewend, dat mag u ook van ons verwachten.

…’The Worker is King’…

De machines die we ontwikkelen zijn betrouwbare, robuuste machines. Dat is vooral te danken aan het feit dat we zelf ook op de tractor zitten. We weten wat de man die het werk doet, nodig heeft om goed en effectief te kunnen werken.

Vandaar onze slogan: “The Worker is King”. Dat is belangrijk, want alleen dan kan een machine de strakke en aantrekkelijke sportvelden en golfbanen opleveren, waarvoor hij wordt aangeschaft.

Is uw interesse gewekt, neem dan contact op met:

Jan-Willem Kraaijeveld (([email protected])
Rudolf Molenaar ([email protected])

goud sponsorlogo