Kraakman BV

Kraakman B.V.
Kraakman B.V. bouwt op een geschiedenis van maar liefst 90 jaar en is ontstaan door de samenvoeging van een aantal John Deere-dealers in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Kraakman B.V. levert uitsluitend A-merken. De nadruk ligt daarbij op het gerenommeerde merk John Deere, waarvan wij exclusief dealer zijn in onze regio. Daarnaast leveren wij ook een groot aantal andere kwaliteitsmerken. Naast nieuwe machines bent u ook voor occasions en verhuur bij ons aan het juiste adres.

Golf
Voor eigenaren van golfbanen hebben wij alle benodigde machines. Van John Deere bieden wij bijvoorbeeld fairwaymaaiers, greenmaaiers, golfspuiten en trim-, surrounds- en roughtzitmaaiers. Hiermee bent u verzekerd van een prachtige golfbaan en tevreden bezoekers.

Dé expert in tuin- en parkmachines
Waterschappen, gemeenten, hoveniers en aannemers in de grond-, weg- en waterbouw vertrouwen op ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsmerken.

Ook voor particuliere verkoop
Ook als particulier bent u van harte welkom bij Kraakman B.V. Wij bieden alle benodigde machines voor uw tuin en gazon, zoals gazonmaaiers, zitmaaiers, duwmaaiers, verticuteermachines, motorkettingzagen, bladblazers, hogedrukreinigers en schrobmachines. Wij leveren het complete programma van merken als VIKING, STIHL en Kärcher.

Land- en Tuinbouw
Wij bieden een volledig productgamma voor de land- en tuinbouw. Veehouders, akkerbouwers, bollentelers en loonwerkers vormen slechts een kleine greep uit ons klantenbestand.

Altijd bij u in de buurt
Stap gerust eens binnen, u bent van harte welkom. Heeft u liever dat wij naar u toe komen? Dat kan ook. We beschikken over een groot aantal demomodellen, zodat u de nieuwste modellen bij uw bedrijf, op de golfbaan of thuis kunt zien én ervaren.

goud sponsorlogo