van de Bijl en Heierman

Als inrichter van de gehele buitenruimte voert VDBH (wellicht beter bekend als v.d. Bijl & Heierman) veel verschillende werkzaamheden uit voor een scala aan opdrachtgevers.

Een specialisme van het bedrijf is echter het aanleggen en renoveren van halfverhardingspaden. Dankzij de natuurlijke uitstraling zijn halfverhardingsmaterialen zeer geschikt voor o.a. de paden op uw golfterrein. Indien u ingroei van gras op uw paden wilt voorkomen, kunt u kiezen voor een beheersvriendelijke, gebonden halfverharding. Door op een vakkundige wijze de halfverharding te verwerken zullen de paden weer voor jaren goed begaanbaar zijn. Doordat het materiaal 100% herbruikbaar is, kan dit bij onderhoud worden opgeruwd en geprofileerd waarna er een nieuwe toplaag wordt aangebracht. De paden ogen op die manier als nieuw!

Indien gewenst biedt VDBH de mogelijkheid aan om een onderhoudscontract af te sluiten. Klanten zijn hierdoor verzekerd van goed onderhouden paden gedurende het gehele jaar. Tot slot is halfverharding in veel verschillende kleuren leverbaar. Hierdoor is het mogelijk om paden te realiseren die passen bij de natuurlijke omgeving van uw golfterrein!

Bent u benieuwd naar wat VDBH voor u kan betekenen? Onze adviseur Martin Stufken voorziet u graag van een vrijblijvend advies. Neem hiervoor contact op door te bellen naar 0488-443093 of door te mailen naar [email protected].

zilver sponsorlogo