Vitagro

Vitagro – Eerlijk in professioneel groen

Onze missie

Met hoogwaardige meststoffen, graszaden en bodemverbeteraars, aangevuld met deskundig advies, laten wij opdrachtgevers en groen beter presteren. Innovatie, duurzaamheid en respect voor mens en milieu staan daarbij hoog in het vaandel. We spelen in op de specifieke behoeftes van onze klanten en gaan probleemoplossend te werk. In onze dienstverlening staan flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid, service en kwaliteit centraal. We zijn uit op een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Focus op duurzaamheid, samenwerking met derden en verantwoord ondernemerschap dragen daaraan bij.

Onze visie

Vitagro is in Nederland dé expert in meststoffen, bodemverbeteraars en grasmengsels voor sport, recreatie en golf. In alles wat we doen staat klanttevredenheid en blijven innoveren centraal. Wij bouwen aan langdurige relaties met onze klanten en leveranciers.

Update Vitagro januari 2017:
Vitagro heeft een mengsel gemaakt, speciaal op ziekte resistentie, resistentie tegen droogte en vroeg kiemen. Tevens is de nr 1 struisgras arrowtown nu volop beschikbaar.

Nieuwe golfbrochure graszaad DLF 2017 is nu beschikbaar en kan bij vitagro aangevraagd worden.

goud sponsorlogo