Sponsoren

Home » Sponsoren

Een betrokken sponsorcommissie zet zich in voor werving nieuwe sponsoren en bovenal om met bestaande contacten in overleg te blijven om zoveel mogelijk uit de samenwerking te halen. Als vanzelfsprekend werkt de sponsorcommissie nauw samen met de NGA-communicatiecommissie.

Bent u nog geen sponsor en wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden waarop wij elkaar kunnen ondersteunen, dan kunt u ons een mail sturen naar [email protected].

De sponsorcommissie stelt zich voor:

Jos Theunissen, ik ben 51 jaar en woon in Molenhoek. Als Business development manager ben ik werkzaam bij Culterra Holland B.V. – Kwaliteitsmarktleider in de productie van organische meststoffen. Ik zet mij in voor deze commissie omdat ik veel waarde hecht aan het belang van een sponsor.

Sponsoren

Het bestuur van de NGA werkt nauw samen met haar sponsoren.  Zonder deze steun kan de NGA veel minder betekenen voor haar leden, de vakmensen die voor het onderhoud zorgen op golfbanen en sportvelden.

Een sponsorschap laten wij in diverse uitingen terugkomen, bijvoorbeeld via deze website met logovermelding en ‘sponsortalk’, onze correspondentie, in het vakblad en via onze nieuwsbrieven. Wij werken veel aan onze imago, ons merk. Aansluiten bij ons, ons merk, zal een positieve invloed hebben op het beeld van uw bedrijf naar uw relaties toe.