Vos Capelle

Wij leveren alle materialen voor een gezonde groei van uw bomen, planten én gras!
Als greenkeeper sta je voor een flink aantal dilemma’s. Zo wil je een hoge kwaliteit golfbaan presenteren terwijl de budgetten onder druk staan. Chemievrij beheer in 2020 vormt de volgende uitdaging. Zoals golfers een strakke groene baan verwachten, eis jij van jouw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en service. Of het nu gaat om (gras)zaden, meststoffen, bodemverbeteraars & plantversterkers, surfactants of (biologische)gewasbescherming, onze openbaar groen adviseurs leveren niet alleen een compleet productenpakket voor jouw golfbaan, maar begeleiden je ook met een deskundig advies. Speciaal voor golfbanen en sportvelden ontwikkelden we het VOSCA Bemestingsadvies, het VOSCA Gezonder Gras Concept en onze VOSCA Nematoden Beheersstrategie.

Betrouwbare kwaliteit
Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Koppert Biological Systems, Barenbrug Holland, Olmix, ICL Specialty Fertilizers, Headland Amenity en AQUA-AID. Hierdoor kunnen wij kwaliteit van ons productenpakket garanderen en dankzij de goede relaties blijven onze adviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Hoogwaardig kennisniveau
Al onze adviseurs beschikken over het diploma ‘Expert natuurgras’, de HBO cursus van HAS Hogeschool. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland met vier gediplomeerde ‘Experts natuurgras’. Voor jou de zekerheid dat onze adviseurs beschikken over de hoogste technische en praktische kennis in het vakgebied.

Betrokken in de branche
Vos Capelle is actief en betrokken lid van de Branchevereniging Sport & Cultuurtechniek (BSNC) en donateur van de Nederlandse Greenkeepers Associatie (NGA).

Wilt u graag meer informatie over onze producten of diensten? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten, zij helpen u graag verder!

zilver sponsorlogo