Estafette reeks “Op de koffie bij….”

Home » Nieuws » Estafette reeks “Op de koffie bij….”

Estafette reeks “Op de koffie bij….”

2021: 30 video’s, 30 jaar NGA. In 2021 hebben we geleerd van jullie vragen en antwoorden en beelden. We kwamen door “Op de koffie bij…” een beetje bij elkaar langs – op de baan – op de koffie. Ver weg voelde een tikje dichterbij.

Tijdens de ALV van november 2021 werd de reeks afgesloten met de toezegging in 2022 – in een andere vorm – een doorstart te maken.

Vervolg: Anders dan in 2021 wisselt een greenkeeper en sponsor elkaar af, zal er gemiddeld 1 keer per maand een film uitkomen en krijgen alle sponsoren dezelfde vraag te beantwoorden: Waar ligt bij ….bedrijf….de  focus in 2022/2023 met het oog op verduurzamenDe NGA wijst een sponsor aan, de sponsor bedenkt zelf een vraag en kiest een greenkeeper uit voor het beantwoorden van de vraag. De NGA blijft het aanspreek-/contactpunt. De film dient ongeveer 2 minuten te duren, horizontaal opgenomen en …. de beker moet (op ludieke wijze?) in beeld komen.

Op deze pagina worden de verhalen gebundeld. Het meest recente “Op de koffie-verhaal” staat bovenaan.