Kress

Kress: Innovatie en duurzaamheid hand in hand
Kress staat al meer dan 50 jaar synoniem voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Onze machines zijn ontworpen om niet alleen de beste prestaties te leveren, maar ook om de ecologische voetafdruk van uw werkzaamheden te verkleinen. Met onze geavanceerde technologieën zet Kress nieuwe standaarden in groenonderhoud, waardoor we bijdragen aan een duurzamere toekomst voor iedereen.

Als pionier op het gebied van robotmaaiers, biedt Kress een compleet assortiment dat specifiek is ontwikkeld voor professioneel gebruik, waaronder de revolutionaire RTK-serie. Deze robotmaaiers, voorzien van GPS-navigatie en AI-gestuurde technologie, zorgen voor een efficiënte en milieuvriendelijke maaibeurt, of het nu gaat om sportvelden, golfbanen of andere grote gazons. De hogere maaifrequentie en het unieke snijmechanisme zorgen voor een dichtere grasmat en een natuurlijke terugvoer van voedingsstoffen naar de bodem, zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Met slimme connectiviteit via de Kress-app kunt u uw vloot altijd en overal monitoren en beheren.

Daarnaast biedt Kress een uitgebreide range van gereedschap voor professioneel groenonderhoud – Kress Commercial Garden. Van krachtige accubladblazers en trimmers tot kettingzagen en heggenscharen; elk stuk gereedschap is ontworpen met oog voor duurzaamheid en prestaties. Door over te stappen op elektrisch aangedreven gereedschap bespaart u niet alleen op brandstofkosten, maar vermindert u ook de geluidsoverlast en de uitstoot, wat bijdraagt aan een groenere werkplek.

Kies voor Kress en versterk uw machinepark met duurzame, betrouwbare oplossingen die niet alleen de klus klaren, maar ook de wereld om ons heen respecteren.

goud sponsorlogo

0
    0
    Je bestellijst
    Je bestellijst is leegTerug naar de winkel