Selecteer een pagina

Lid worden

Welkom bij de NGA!!

U bent geïnteresseerd in een lidmaatschap van de NGA, maar wat betekent een NGA-lidmaatschap voor u? Door uw lidmaatschap bij de NGA kunt u regionale activiteiten, seminars, vakdagen en reizen naar het buitenland bijwonen en ontvangt u gratis het vakblad ‘Greenkeeper’, waarin de NGA haar stem uitdraagt. Kortom, de NGA houdt u op de hoogte van het laatste nieuws. Op de ledenvergadering heeft uw stem uiteraard invloed ten aanzien van het beleid van de NGA. Onze jaarlijkse golfwedstrijd, waar ook u uiteraard van harte welkom bent, is een begrip onder de greenkeepers geworden.

Iedereen die direct of indirect verbonden is of was met betrekking tot aanleg, onderhoud en beheer van golfbanen en/of sportvelden kan lid worden van de NGA. We hebben hiervoor verschillende lidmaatschapsvormen:

Lid Volwaardig lidmaatschap inclusief vakblad € 69,50
Begunstiger Lidmaatschap, exclusief vakblad en stemrecht € 49,50

Voor vragen over lidmaatschap kunt u een mail sturen naar info@ngagolf.nl. Wilt u zich aanmelden als lid, dan kunt u het volgende formulier downloaden nga-aanmeldingsformulier en ingevuld sturen naar info@ngagolf.nl.