Uitdagende ervaringen Davy Driesen

Home » Kennis » Uitdagende ervaringen Davy Driesen

Uitdagende ervaringen Davy Driesen

“Het is me een uitdaging van A tot Z!
Misschien ook mede dat het de eerste keer is dat België en Nederland dit doen : Toro Greenkeeper Student of the Year! Maar oké, eerste dag op de course kon ik het niet bevatten wat een pracht  van een baan dit is. En laat staan toen ik dinsdag, na de Alfred Dunhill Championship, zelf de Old Course mocht spelen. Ik durfde geen plagje te slaan, zo een prachtbaan. En ook de schrik dat we s’avonds weer Divots moesten opvullen op fairways ….…  

Maar echt een grote leerschool op alle gebieden is de gedrevenheid van het personeel. Van het maaien van  greens, hole’s zetten tot mss chien wel de grootste de bunkers. Spijtig van de weersomstandigheden, want er is weinig te doen momenteel, zelfs geen bunker renoveren. Nu zijn de temperaturen hoog, en tijdens de wedstrijd zelf hadden we nachtvorst aan  de grond met als gevolg een licht ijslaagje. Greenkeepers hadden dit zelden zo meegemaakt. Doordat er weinig te doen was, inmiddels twee dagen op rij zelf mogen golfen: de Carnoustie Course en the Old Course. Wat een PRACHTIGE ERVARING!!”

Als jonge professional, aanstormend talentvolle greenkeeper, kun je net als Davy ook kans maken om vier weken volledig mee te draaien op de beroemdste en een van de meest prestigieuze golfbanen ter wereld, de golfbanen van St Andrews Links. Voor meer informatie stuur een mail naar [email protected].