Schools plezier tijdens de NGA-Vakdag

Home » Kennis » Schools plezier tijdens de NGA-Vakdag

Schools plezier tijdens de NGA-Vakdag

Het is leuk dingen niet te kunnen, want dan kun je iets nieuws leren.

Het thema van de NGA-vakdag 2018 was ‘back to school’. Een toepasselijke en toplocatie voor deze dag was gevonden en ervaren (wat een gastvrijheid!!) bij IPC Groene Ruimte. Gouden sponsoren toonden op vaak interessante wijze hun producten en/of diensten. Verder waren er workshops, een slagkooi voor longest drive (elkaar uitdagen, grenzen verleggen) met grote dank aan Jurrian van der Vaart, BBQ, versnaperingen, kookkunsten Pierre Wind. Nieuwe sponsor PTC Textron is bekendgemaakt, uitreiking eerste NGA-posters over onkruiden werden uitgereikt aan Arijan van Alphen en Flip Wirth en van Dave Muis werd afscheid genomen als NGA-bestuurslid. Alle betrokkenen heel hartelijk bedankt voor jullie aanwezigheid en inzet.

Foto-impressie NGA-vakdag 2018