Start greenkeeper opleiding

Home » Nieuws » Start greenkeeper opleiding

Start greenkeeper opleiding

Fraaie fairways, aangeharkte bunkers en mos- en schimmelvrije greens. Welke golfer, maar vooral welke greenkeeper zou hier niet blij van worden? Vandaag de dag zijn er echter meer uitdagingen voor een greenkeper, meer dan ooit te voren! Desondanks, of misschien juist daarom is het greenkeepersvak het mooiste beroep denkbaar in de buitenruimte. Met de juiste kennis en kunde bewijst u uw vakmanschap en zorgt u voor tevreden klanten. Mede daarom zijn alle modules van deze opleiding voorzien van de laatste ontwikkelingen en innovaties en worden ze gegeven door ervaren vakmensen met parate kennis en passie. Hierdoor sluit onze opleiding naadloos aan bij de duurzame praktijk waarin u werkzaam bent.

Om er voor te zorgen dat ervaren en beginnende greenkeepers hun vak op een professioneel niveau kunnen (blijven) uitvoeren en op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken op de relevante vakgebieden, is er gekozen voor een modulaire opbouw van de opleiding.

Link voor meer informatie over de opleiding greenkeeper bij de IPC