Maurits Dijkshoorn

Home » Kennis » Maurits Dijkshoorn

Maurits Dijkshoorn

“Als je een hele week mag meewerken op een baan die op European Tour niveau geprepareerd is, is dat erg gaaf om mee te maken. Daarom heb ik het ook als zeer leuk ervaren. We werden goed ontvangen door het team van Bernardus, alles werd goed uitgelegd en we kregen genoeg tijd om alles netjes uit te voeren en de routes te ontdekken.

Het is wel echt het next level van een golfbaan onderhouden. Het is dan ook leuk om te zien dat er op elk detail gelet wordt. 

Ook vond ik het leuk om te zien dat er veel verschillende nationaliteiten greenkeepers aanwezig waren. Met iedereen kon je een praatje maken en je ervaringen delen.

Verder kregen we geen vaste taak, waardoor het heel afwisselend was; van maaien, divetten, driving range opruimen, douw vegen, bunkers tot holes zetten. Als ze mij opnieuw zouden vragen om te greenkeepen op zo’n event zou ik het zo weer doen.” 

Maurits Dijkshoorn-Delfland

Meer over Pro Turf Care Green Team NL: PTC Green Team NL | NGAgolf