Terugblik NGA Vakdag/ALV/Jubileum

Home » Nieuws » Terugblik NGA Vakdag/ALV/Jubileum

Terugblik NGA Vakdag/ALV/Jubileum

Drie vliegen in één klap!
Drie NGA-evenementen op één dag.
Drie redenen om een kruis in je agenda te zetten op 12 november 2021.

Na het sturen van deze uitnodiging, ontvingen wij veel aanmeldingen voor de ALV en Vakdag. We zouden aftrappen met een recordaantal bezoekers. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus meldden diverse greenkeepers(team) en 2 sponsoren zich later af.
De vakdag-jubileumcommissie heeft zichzelf overtroffen. Zij boden een middag-vullend programma. Om het halfuur kwamen sponsoren en gasten ‘aan tafel’ om ‘terug te kijken naar de toekomst’. De andere 30 minuten kon men kiezen uit een drietal workshops (kooien slijpen, VTA en kettingzaag onderhoud). Stands van de gouden sponsoren waren de hele middag te bezoeken. Muziek, een cartoonist en foodtrucks, verrassingsentertainment in de avond waren van topkwaliteit en maakten het zeer aangenaam elkaar te ontmoeten.

Ter gelegenheid van het jubileumjaar ontving elk lid een NGA-bordje, trots te hangen aan de loods/clubhuis op de golfbaan. Ook sponsoren ontvingen een – net iets ander ontworpen – NGA-bordje. Wil je een NGA-bordje ontvangen, stuur dan een mail naar [email protected]

Op de vakdag zijn briefjes uitgedeeld – goed afgekeken van podcast/theatershow ‘Echt Gebeurd’- met de vraag:
Door mijn collega’s word ik nog vaak herinnerd aan mijn actie toen ik ……….’ Dit ‘terugkijken’, en hopelijk is gezegde ‘een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen’ van toepassing, leverde mooie anekdotes op, bijvoorbeeld:

Door mijn collega’s word ik nog vaak herinnerd aan mijn actie toen ik…..
* te water raakte met kraan – muurvast
* met Torro in bunker belandde
* deur niet wist dicht te doen van de Hitachi
* de John Deere trekker accu liet stoppen
* die keer de handrem erop liet en ik mijn collega in paniek belde omdat ik dacht dat de trekker vlam vatte
* vetspuit verwisselen

Hierbij wil ik jou en het NGA bestuur bedanken voor het organiseren van de afgelopen NGA dag van 12 november. Het was naar onze mening zeer goed georganiseerd en wij hebben op onze stand leuke en goede gesprekken gehad! Ook het eten was perfect voor elkaar! Harry van het Hof – Compo Expert


Veel dank aan iedereen; van organisatie, sponsoren, tot gast(sprekers).

Een korte terugblik is hieronder te zien.

[email protected] – 030-2426370.