Sluit je aan bij PTC-Green Team NL

Home » Nieuws » Sluit je aan bij PTC-Green Team NL

Sluit je aan bij PTC-Green Team NL

En de leeuw is los!! Het avontuur is begonnen. Bernardus is voor een week het werkterrein van ervaren en enthousiaste greenkeepers. Het PTC Green Team NL, bestaande uit Rik, Maurits, Lars en Theo hebben er zin in.

Dit communiceerden wij in september 2021. En…..we mogen eerder van verwacht weer een enthousiast team samenstellen. Het team van Bernardus is wederom op zoek naar greenkeepers die een week een onvergetelijke ervaring willen opdoen. Je blijft een week intern, wordt super begeleid, leert (inter)nationale collega’s kennen, krijgt heerlijk eten, verdiept je kennis van het vak. Kortom, je ontwikkelt jezelf op persoonlijk- en vakgebied.

Het toernooi, Dutch Open, is in tegenstelling tot de laatste jaren eerder in het jaar gepland: van 26 tot en met 29 mei 2022. Je wordt het weekend voorafgaande het toernooi verwacht. De zondag ga je de baan verkennen en de toebedeelde werkzaamheden bij licht, onder begeleiding en in alle rust doen. Daarna word je klaargestoomd de werkzaamheden uit te voeren in de vroege (donkere) ochtend. Overdag is er tijd om te rusten en/of de wedstrijd te bekijken, waarna aan het einde van de dag wederom een beroep op je wordt gedaan.

Wie kan het je beter vertellen dan een van de vrijwilligers zelf. We hebben een tweetal films gemaakt over deze ervaring: https://youtu.be/J9tpdHnBLoc en https://www.youtube.com/watch?v=dIqRSAGO8WM&t=10s

Heb je vragen of wil jeje aanmelden, stuur dan een mail naar [email protected]