Bestuur

Greenkeeping Nederland

Bestuur

Jannes Landkroon / Voorzitter

Ik ben Jannes Landkroon en heb het geluk gehad in 2001 in het mooie greenkeepersvak te rollen. Ik voelde me hier als een vis in het water. De eerste 8 jaar ben ik actief geweest als greenkeeper. De jaren daarna heb ik gewerkt als hoofdgreenkeeper en uitvoerder bij verschillende werkgevers op verschillende golfbanen (en heel kort ook voetbal). Greenkeeping heeft mij veel gegeven en in ruil daarvoor probeer ik met mijn enthousiasme en inzet ook veel terug te geven.

In het voorjaar van 2016 mocht ik toetreden in het bestuur van de NGA op de post kennis en opleidingen. Sinds 2018 ben ik in het bestuur betrokken als Voorzitter. Ik hoop en ben voornemens om even als mijn voorgangers een positieve bijdrage te leveren aan ons vak. Ik wil me vol gaan inzetten om de kennis te borgen en te vergroten bij mijn collega’s.

William Boogaarts Penningmeester 

Hallo, mijn naam is William Boogaart en werk sinds 1999 in de golfsector. In die tijd begonnen op een 9-holes golfbaan en nu werkzaam voor De Enk Groen en Golf. Ik ben nog niet heel lang lid van de NGA en op het moment dat het voorbij kwam was de tijd er klaar voor om structureel en actief betrokken te zijn. Ik ben in 2016 in het bestuur getreden voor de post Algemene Zaken.

Eind 2020 heb ik het stokje van Jan Buman overgenomen. Na een goede begeleiding van een aantal maanden, zal ik mij de aankomende drie jaren inzetten als Penningmeester. Mijn doel binnen de NGA is alles structureel goed te organiseren en in goede banen te leiden zodat we gezamenlijk op alle doelstellingen vooruitgang boeken en ons verder ontwikkelen richting de toekomst.

Martin Brummel communicatie 

Hallo, ik ben Martin Brummel  en sinds 1990 werkzaam in het onderhoud van golfbanen en sportvelden. Alhoewel ik vanaf de oprichtingsvergadering  lid ben van de NGA heb ik in die afgelopen periode wat commissie-en werkgroep activiteiten ondersteund. In november 2016 heb ik uiteindelijk een bestuursfunctie aanvaard. Mijn portefeuille bevat communicatie zaken, een nieuwe functie binnen het bestuur om het hoofd te bieden aan een snelle content verspreiding middels diverse mediakanalen. Uiteraard zal ik samen met mijn mede bestuursleden, artikel 2 in de statuten (de doelstelling) van de vereniging proberen uit te voeren en te borgen. Met focus op duurzaamheid en innovatie is een nieuwe stip aan de horizon gezet.

Eddie Colpaart Secretaris 

Mijn naam is Eddie Colpaart en in het dagelijks leven ben ik werkzaam voor de gemeente Amsterdam als coördinator sportparken west. West heeft 9 sportparken met nog zo’n 65 grasvelden. Daarnaast heeft Amsterdam een 3-tal gemeentelijke golfbanen en daarvoor leid ik een speciaal team van 6 greenkeepers. Ik zit zo’n 16 jaar in het vak en vind de NGA zo belangrijk dat ik niet lang na hoefde te denken toen Jannes mij vroeg om iets voor de NGA te gaan doen. Om onze doelstelling (meer leden) te bereiken, zullen wij ons met zijn allen in moeten zetten en ik hoop daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Frank Klaver Opleidingen 

Sinds 2021 zet Frank zich voor de NGA in als Regiohoofd noord west. Daarnaast is hij al 35 jaar werkzaam in de golfbranche. Begonnen bij de toenmalige Grontmij in de aanleg en onderhoud van diverse golfbanen en later als hoofdgreenkeeper op diverse golfbanen. Sinds 2015 werkt hij als hoofdgreenkeeper op de Amsterdamse Golf Club. “Op dit moment (2021) ben ik 54 jaar en leer ik nog steeds elke keer nieuwe dingen bij. Ook merk ik dat door met collega’s op golfbanen rond Amsterdam contact te houden, door bijvoorbeeld samen een rondje te golfen, je altijd wel iets leert van elkaar. En nu hoop ik als bestuurslid mijn steentje bij te kunnen dragen aan de vakopleidingen.”

Bestuur NGA november 2022
Frank Klaver, Jannes Landkroon, Martin Brummel, Eddie Colpaart, William Boogaarts
0
    0
    Je bestellijst
    Je bestellijst is leegTerug naar de winkel