Kennis

Rik Huisman

PTC Green Team NL – ervaringen.
“Als ik het volgend jaar weer kan regelen met m’n werkgever om weer mee te helpen dan doe ik dat zeker want de toezegging vanuit Bernardus is al binnen”

Lees meer

Uitnodiging NGA Vakdag/ALV/Jubileum

Drie vliegen in één klap!Drie NGA-evenementen op één dag.Drie redenen om een kruis in je agenda te zetten op 12 november 2021. Informatie, het programma en de wijze van aanmelden vind je in de uitnodiging.Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar [email protected] of...

Lees meer

Kennis

Zelfkennis, voorkennis, wetenschappelijke kennis, vakkennis, talenkennis, specialistische kennis, boekenkennis…..
Wijsheid, werd door Aristoteles al gezien als de hoogste vorm van kennis.
De NGA zet zich in voor kennisdeling.

Mogelijk voor u interessante onderzoeken, artikelen en websites:

Golfbaanhandboek.nl (opgestart in december 2011), is een informatiebron voor het optimaliseren van golfbanen en golfsport, om een bijdrage te leveren aan de kennis en het niveau van golfbaanverzorgers, golfbaaninrichters, ontwerpers, exploitanten en golfers. De tekst en de visualisering beogen een leidraad te zijn voor visieontwikkeling en biedt hulp bij het vinden van oplossingen voor vraagstukken over de golfbaan en bij golfers. Op uitvoerend niveau maar ook op strategisch niveau. Greenkeepers bijvoorbeeld, behoren meer te zijn dan veredelde grasmaaiers!

PACE Turf was founded in 1988 to provide expert, objective, science-based advice and information to the turf management community. Pace Turf offers a membership information service and a free service.
Imidacloprid – WUR
NRC-juli 2017-Neonicotinoïden zijn écht slecht voor bijen.

 

 

 

0
    0
    Je bestellijst
    Je bestellijst is leegTerug naar de winkel