NGA-stropdas, doe er je voordeel mee!

Home » Kennis » NGA-stropdas, doe er je voordeel mee!

NGA-stropdas, doe er je voordeel mee!

De pimpelmees zag er parmantig uit in de gele jurk onder een deftige groen-blauwe jas en het blauwe hoedje stond schattig. De koolmees piepte: “Geslaagde mannen dragen een stropdas over een zijden hemd en een zwarte hoed op de kop. De meest succesvolle mannen hebben een brede stropdas. Kijk, net als ik.”

De herkomst van de stropdas stamt uit de 30-jarige oorlog van 1618 tot 1648. In de zeventiende eeuw vochten Kroaten als huurlingen in het leger van Frankrijk. Vroeger gaf de das een bepaalde rang of status aan, maar soms was het ook gewoon handig om iets bij de hand te hebben waarmee het zweet van het voorhoofd kon worden afgeveegd.

Van statussymbool, naar zweetdoek, naar ‘four-in-hand’, naar betrouwbare uitstraling. Daarnaast vinden sommige vrouwen mannen met stropdassen gewoon heel sexy. Doe er je voordeel mee mannen!

      

De moderne zijden NGA-stropdas is van goede kwaliteit en verkrijgbaar voor 35,00 euro voor NGA-leden. De NGA-stropdas kun je bestellen door een mail te sturen naar [email protected].