NGA Ladies Only Day 2024

Home » Nieuws » NGA Ladies Only Day 2024

NGA Ladies Only Day 2024

Lokatie: Sallandsche Golfclub de Hoek, die dit jaar 90-jaar bestaat, ontvangt de vrouwelijke greenkeepers op 21 oktober 2024. De club heeft, zoals op de website (historie) staat beschreven, in de jaren na oprichting veel betekend voor het Nederlandse golf. Door hun baan open te stellen voor de vrouwelijke greenkeepers in Nederland toont de club dat ze zich nog steeds breed inzetten voor de golfwereld.

Debbie (van Tongeren) is greenkeeper op deze mooie parkbaan en al jaren betrokken bij de NGA-ladies only day. Zij kijkt ernaar uit om haar vrouwelijke collega’s uit het hele land te ontvangen.

Sponsoring: Voor de aankomende drie edities is Culterra als sponsor betrokken bij dit event. Naast de NGA als hoofdsponsor, zal Culterra een bijdrage leveren om de vrouwelijke greenkeepers een onvergetelijke dag te geven.

Meer over de NGA Ladies Only Day: