Rob Award uitgereikt aan Jan Buman

Home » Nieuws » Rob Award uitgereikt aan Jan Buman

Rob Award uitgereikt aan Jan Buman

ROB AWARD – NGA vrijwilliger van het jaar

Rob Wilderom, een geweldige voorzitter die zijn vak met passie uitvoerde en zich inzette voor greenkeeping. Mensen samenbrengen en kennis delen was zijn kracht. Velen aanzetten tot inspirerende zaken. Gelijkheid: ook een van zijn opvallende waarden. Rob, een hands-on vrijwilliger.

De vrijwilligers van de NGA zijn zonder twijfel de motor van onze vereniging. Zonder vrijwilligers is er geen bestuur, geen relevante uit de markt nieuwe ideeën, geen verbinding, geen handjes om te helpen bij evenementen en ga zo maar door. Gelukkig zetten enthousiaste leden en sponsoren zich in voor de NGA. De ene vrijwilliger besteedt hier meer tijd aan dan de andere; geen probleem: ieder vorm van inzet wordt gewaardeerd en bijzonder op prijs gesteld!

De link naar een in het leven geroepen ROB AWARD en NGA-vrijwilliger van het jaar was dan ook snel gelegd.

Uitreiking van de ROB AWARD zal een jaarlijks terugkerende gebeurtenis zijn en plaatsvinden tijdens de NGA-greenkeeperwedstrijd. Een evenement waarin Rob zich als een vis in het water voelde.

De eerste ROB AWARD 2019 is tijdens de 55e nationale greenkeeperswedstrijd op 17 oktober 2019 uitgereikt aan: JAN BUMAN. Jan, een allround-vrijwilliger, heeft door zijn (financiële)kennis, grote betrokkenheid, nauwkeurigheid en kritische oordeel de financiële administratie op een hoger niveau getild. Jan zet zit daarnaast al jaren in voor de vakdagcommissie, is onze fotograaf en adviseur. Een vrijwilliger van onbetaalbare waarde!