Greenkeepers onmisbaar

Home » Nieuws » Greenkeepers onmisbaar

Greenkeepers onmisbaar

Iedereen zal op enigerlei wijze getroffen worden door de pandemie. Ook de golfsport, golfers, horeca, greenkeepers. De NGA verbindt, ook in deze tijden. De NGA trekt samen op met de NVG, NGF en de PGA. Er is veelvuldig contact en we helpen/informeren elkaar waar mogelijk #SterkTeam.

Samen trekken we op om de banen en al het werk in beeld te brengen. Lees het gezamenlijke bericht van de PGA, NVG, NGF en de NGA over dit initiatief hieronder:

De golfbanen gaan gelukkig 11 mei weer open, na bijna twee maanden gesloten te zijn geweest. Het onderhoud staat niet stil. We zijn de greenkeepers veel dank verschuldigd want zij moeten zich in deze periode houden aan strikte richtlijnen. Intussen voeren ze met veel passie onderhoud uit, zodat de golfbanen er prachtig bijliggen als er weer gegolft mag worden. Als dank voor het werk dat nu gebeurt op de Nederlandse golfbanen staan de Golfalliantie (NGF-NGA-NVG) en PGA Holland hier de komende weken bij stil onder de hashtags #dankgreenkeepers, #baaninbeeld en #SterkTeam.

• Wat gebeurt er op de golfbanen? Hoe gaan de greenkeepers om met de beperkingen (1,5 meter afstand houden, machines na gebruik ontsmetten – lees ngf.nl/onderhoudcorona)? Wat doen ze in deze periode anders dan anders?

• Voeren clubs en banen nu ook aanpassingen aan de baan uit? Wat krijgt nu extra aandacht?

We laten het zien op de social media-kanalen van de NGF, NVG, NGA en PGA Holland.

  • Greenkeepers: laat zien wat je doet, laat van je horen, vertel wat je doet.
  • Clubs en banen: laat zien hoe jullie baan er uitziet, vertel wat er gebeurt.

Wij delen jullie foto’s en video’s van de baan en de werkzaamheden.

Gebruik de hashtags #dankgreenkeepers, #baaninbeeld of #SterkTeam. Of mail ons: [email protected][email protected][email protected][email protected].

Ingestuurde foto’s / filmpjes (recent bovenaan)