DGB/NGA-kennisplatform

Home » DGB/NGA-research » DGB/NGA-kennisplatform

DGB/NGA-kennisplatform

Terreinbeheerders staan voor grote uitdagingen o.a. met betrekking tot IPM (Integrated Pest Management). Mede hierom is in november 2020 een samenwerkingsverband tussen de DGB (Duurzaam Golfbaan Beheer) en de NGA gestart.

Deze samenwerking zal actief DGB-data-input stimuleren waardoor er meer datagedreven kennis ontstaat. Tevens zal het kennisplatformteam zich gaan inzetten voor het opzetten van proeven. Proeven waar professionaliteit voorop staat en op een redelijk termijn praktisch toepasbare resultaten zal genereren.

Via deze website zal de beschikbare (opgedane) kennis worden gedocumenteerd en uiteraard verspreid via onze nieuwsbrieven. Houd ons in de gaten in 2021.

Heb je interesse in het opzetten van een proef of ben je bereid om op een andere manier je steentje bij te dragen, laat het ons weten en stuur een mail naar [email protected].

Protocol opzet proef DGB/NGA-kennisplatform
Beschrijving kennisplatform NGA/DGB