Olympische Spelen 2024

Olympische Spelen 2024

19 sep 2022 | Home, PTC

Marco Blom is vertrokken! Zoals Freek vertelt in onderstaande video is een voorwaarde om deel te nemen aan het team tijdens de OS in 2024 dat je minimaal 1 Frans Open meehelpt. Marco heeft er geen gras over laten groeien. Op 18 september stuurde hij zijn ‘Application Approved – Cazoo Open de France’ door naar het PTC-team met de woorden: ‘Eerste stap naar Olympische Greenkeeper is gezet! Marco: ‘eerste werkdag is goed bevallen. ‘s Ochtends fairway maaien en ‘s avonds fairways divotten. Het team bestaat uit 6 nationaliteiten, 30 vaste greenkeepers en 17 vrijwilligers.’

Juste après l’arrivée de Marco, ontvingen wij de volgende foto’s:

Hele verslag van Marco, met dagelijkse update, staat hieronder.

Kandidaat nummer twee meldt zich voor het Frans Open in 2023.

0
    0
    Je bestellijst
    Je bestellijst is leegTerug naar de winkel