Winnaar Rob Award 2022

Home » Nieuws » Winnaar Rob Award 2022

Winnaar Rob Award 2022

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 16 november jl. is de Rob Award 2022 uitgereikt aan: Kees van der Vliet.

 

Kees van der Vliet

Bel Kees, en je wordt uit de brand geholpen. Ondanks zijn drukke werkzaamheden op Golfbaan Waterland en de aandacht voor zijn gezin, is Kees bereid zich voor de NGA in te zetten voor korte en langere projecten. Bel Kees en hij doet de aftrap voor de zeer geslaagde estafette-reeks ‘Op de koffie bij….’. Doe het maar na: op video uitleggen wat de reeks inhoudt en vervolgens de eerste video opnemen. Bel Kees en hij trekt de kar voor de vakdag. Afgelopen vakdag was extra werk te verzetten door de combinatie met het jubileumjaar van de NGA. Met Kees als drijvende kracht, samen met Jack en Eddie en Ewout en Sander, was dit evenement zeer geslaagd.  

Kees heeft het vermogen om onrustig water bevaarbaar te maken. Hij is een rots om tegenaan te leunen. Een vrijwilliger van onbetaalbare waarde. 

Prijs is vernoemd naar Rob Wilderom, een geweldige voorzitter die zijn vak met passie uitvoerde en zich inzette voor greenkeeping. Mensen samenbrengen en kennis delen was zijn kracht.

De vrijwilligers van de NGA zijn zonder twijfel de motor van onze vereniging. Zonder vrijwilligers is er geen bestuur, geen relevante uit de markt nieuwe ideeën, geen verbinding, geen handjes om te helpen bij evenementen en ga zo maar door. Gelukkig zetten enthousiaste leden en sponsoren zich in voor de NGA. De ene vrijwilliger besteedt hier meer tijd aan dan de andere; geen probleem: ieder vorm van inzet wordt gewaardeerd en bijzonder op prijs gesteld!