Welkom Van der Haeghe BV

Home » Nieuws » Welkom Van der Haeghe BV

Welkom Van der Haeghe BV

Van der Haeghe BV is in Nederland de referentie in de distributie van technisch materieel en het aanbieden van de daarbij behorende diensten binnen de groensector. Van der Haeghe BV bestaat sinds 1 november 2011. Vanuit de locatie in Geldermalsen worden dealers en klanten ondersteund op de Nederlandse markt. Er is een grote showroom aanwezig zodat machines van vrijwel alle merken die Van der Haeghe in haar programma heef bekeken kunnen worden of getest. Een team van productspecialisten kan u informeren over de producten. Via een landelijk dealernetwerk worden klanten zowel commercieel als op het gebied van service ondersteund. De dealers worden op de gebieden ondersteund door middel van trainingen, online service en helpdesk.

Van der Haeghe BV is een dochteronderneming van het Belgische bedrijf Hilaire Van der Haeghe BV. Dit bedrijf is in België opgericht in 1898 en is importeur van Fendt, Claas, Amazone, Yale. De Business Unit Garden heeft de merken voor België en Nederland de merken Iseki, Ferris, Addax, Koppl, Eco, Simplicity in het pakket. 

Voor de Nederlandse markt is Van der Haeghe Bv sinds november 2022 de distributeur voor Redexim. Dit compleet pakket van specialistische machines voor het onderhoud van natuur en kunstgrasvelden heeft een 40-jarig aanwezigheid op de Nederlandse markt. 1 van de bekendste producten van redexim is de Vertidrain.

Van der Haeghe BV is gevestigd op De Elzenhof 7 G- 4191 PA in Geldermalsen. Te bereiken via 0345-788104 of via [email protected]/ Website www.vanderhaeghe.nl