Wie ontvangt de Rob Award?

Home » Nieuws » Wie ontvangt de Rob Award?

Wie ontvangt de Rob Award?

Rob, een geweldige voorzitter die zijn vak met passie uitvoerde en zich inzette voor greenkeeping. Mensen samenbrengen en kennis delen was zijn kracht. Velen aanzetten tot inspirerende zaken. Gelijkheid: ook een van zijn opvallende waarden. Rob, een hands-on vrijwilliger.

De vrijwilligers van de NGA zijn zonder twijfel de motor van onze vereniging. Zonder vrijwilligers is er geen bestuur, geen relevante uit de markt nieuwe ideeën, geen verbinding, geen handjes om te helpen bij evenementen en ga zo maar door. Gelukkig zetten enthousiaste leden en sponsoren zich in voor de NGA. De ene vrijwilliger besteedt hier meer tijd aan dan de andere; geen probleem: ieder vorm van inzet wordt gewaardeerd en bijzonder op prijs gesteld!

De link naar een in het leven geroepen Rob Award en NGA-vrijwilliger van het jaar was dan ook snel gelegd.

In 2019 is de eerste Rob Award uitgereikt aan Jan Buman. In 2020 zal de winnaar van de award worden bekend gemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering. Meld je als NGA-lid nog aan voor deze vergadering en stuur een mail naar [email protected].