Werken op de Ryder Cup baan nabij Rome

Home » Nieuws » Werken op de Ryder Cup baan nabij Rome

Werken op de Ryder Cup baan nabij Rome

Alejandro Reyes, de voormalig superintendent van Le Golf National, is samen met zijn vriendin Lara Arias bezig met de Ryder Cup baan van 2023: Marco Simone nabij Rome. Lara is daar momenteel werkzaam als superintendent.

Geweldige ervaringen opdoen staat centraal. De renovatie van de baan loopt ten einde. De focus ligt nu op het Ryder Cup-klaar maken van de baan en dat betekent dat er nog veel werk verzet moet worden. Je gaat dus het hele traject van einde renovatie tot en met de baan gereed maken voor de Ryder Cup meemaken. Een geweldige ervaring natuurlijk!
Alejandro en Lara zijn op zoek naar greenkeepers die eventueel snel kunnen beginnen. Er is geen accommodatie ter plekke beschikbaar.

Heb je interesse, stuur dan een mail met je CV naar Lara Arias [email protected]

*De Ryder Cup is een tweejaarlijkse golfwedstrijd voor heren, tussen teams uit Europa en de Verenigde Staten. De wedstrijd wordt om de twee jaar gehouden wisselend in Europa en de Verenigde Staten. In 2020 zou de 43e Ryder Cup worden gespeeld. Echter door COVID is deze editie uitgesteld naar 2021 en is het 44e evenement verplaatst van 2022 naar 2023.

 

Video Marco Simone – Ryder Cup 2023

Pro Turf Care is powered by