PTC Green Team NL

Home » Nieuws » PTC Green Team NL

PTC Green Team NL

En de leeuw is los!! Het avontuur is begonnen. Bernardus is voor een week het werkterrein van ervaren en enthousiaste greenkeepers. Het PTC Green Team NL, bestaande uit Rik, Maurits, Rik en Theo hebben er zin in.

10 september 2021 werden de nationale en internationale greenkeepers verwelkomd. Zij gaan het vaste team van Bernardus een week ondersteunen tijdens het Dutch Open. Met een hartelijk ontvangst, nieuwe en vernieuwde ontmoetingen, ontspannen rondleiding en een BBQ begon het avontuur. De zondag stond in het teken van het op ontspannen manier leren kennen van de baan, werkverdeling/-instructies, zodat maandag, en de rest van de week, deze werkzaamheden in de vroege nog donkere ochtend met kunstverlichting en in de avond uitgevoerd kunnen gaan worden.

 

 

Maurits, Lars en Rik – met PTC-Green Team NL mascotte  

Over PTC Green Team NL: In het voorjaar 2021 heeft de PTC-commissie diverse (nieuwe) initiatieven geformuleerd en waar mogelijk – door corona – uitgedacht, uitgewerkt, gecommuniceerd en gestart. PTC biedt (financiële/contacten) ondersteuning aan greenkeepers (PTC-buitenlandse stage). Voor degene die liever niet alleen maar samen (georganiseerd) stage lopen op een toernooi, is PTC-Green Team NL opgestart. Aftrap/eerste PTC-Green Team NL initiatief:
Toernooi: Dutch Open
Locatie: Golfbaan Bernardus Golf
Periode: 16 tot en met 19 september 2021

PTC is aanspreekpunt/maakt afspraken met toernooi, werft actief greenkeepers. PTC verbindt.

Vragen? [email protected]

Pro Turf Care is powered by

    logo_nga_home