Golfalliantie regiobijeenkomsten

Home » Nieuws » Golfalliantie regiobijeenkomsten

Golfalliantie regiobijeenkomsten

Update 31 maart 2022: regiodagen zijn gecanceld.

Doe nuttige kennis op in een regionale bijeenkomst van de Golfalliantie (NGF-NGA-NVG)! In het voorjaar van 2022 zijn er in verschillende delen van Nederland regiobijeenkomsten waarbij we tips, ervaringen en best practices delen op het gebied van IPM (Integretated Pest Management) en waterbeheer op golfbanen.

In elke regiobijeenkomst komen er gastsprekers aan het woord die deskundig zijn op het gebied van IPM en watermanagement. In de bijeenkomsten worden best practices toegelicht, wordt kennis en ervaring gedeeld en geven we antwoord op belangrijke vragen zoals: wat is IPM; hoe pas ik IPM toe; waar vul ik de gegevens van mijn baan in; hoe kan ik mijn golfbaan voorbereiden op droogteperiodes; wat kan het waterschap voor mijn golfbaan betekenen en welke kansen liggen er voor mijn golfbaan op het gebied van water?

Voor wie en door wie?

De Golfalliantie-bijeenkomst is bedoeld voor baanbeheerders zoals (hoofd)greenkeepers, bestuursleden, commissieleden (baancommissie en GEO-commissie) en club- en baanmanagers. De bijeenkomst heeft een maximum aantal deelnemers (18).