NGA regio midden bijeenkomst

NGA regio midden bijeenkomst

20 apr 2023 | Home

Link naar de uitnodiging NGA regio midden bijeenkomst – 31 mei 2023

Op 31 mei a.s. organiseert de NGA samen met Golfclub Almeerderhout een regiodag.
Het programma is gevarieerd. De regiodag is informatief voor iedereen die betrokken is bij het onderhoud, flora-, fauna- en aquacommissie en personeelsbeleid. Deelname aan deze dag geeft je een inkijk in het reilen en zeilen op deze 27-holes golfbaan.

Informatie over de baan:
Uitdagend. Die term past perfect bij de aantrekkelijke 27-holes baan op circa 120 hectare geonduleerd terrein. Gelegen in een bosgebied waarin roofvogels, zwanen en eenden, klein wild, roofdieren en reeën hun natuurlijk domein hebben. Pittig en uitdagend vanwege mooie doglegs, de waterpartijen, liefst 113 bunkers en de onvoorspelbare wind. De 27 holes zijn verdeeld in drie lussen van 9 holes (IJmeer, Gooimeer en Markermeer, alle drie Par 36). Iedere lus heeft een lengte van ruim 3000 meter. De langste hole is Markermeer 2, met een lengte van 522 meter vanaf de men ’s backtee.
Golfers die willen oefenen, kunnen terecht op een ruime driving-range met een grotendeels overdekte afslag, drie oefenbunkers, twee chippinggreens en een puttinggreen. Bovendien beschikt Golfclub Almeerderhout over een volwaardige 9-holes Par-3, waarvan de langste hole ruim 150 meter is. Mooi voor de beginner, maar ook voor de gevorderde speler die zijn korte spel wil trainen.

0
    0
    Je bestellijst
    Je bestellijst is leegTerug naar de winkel