Winnaar Rob Award 2023

Home » Nieuws » Winnaar Rob Award 2023

Winnaar Rob Award 2023

Tijdens de Algemene Ledenvergadering voorafgaande de greenkeeperswedstrijd op 2 oktober jl. is de Rob Award 2022 toegekend aan: Olaf Bos

 

Olaf Bos

Vrijwilligers zijn vaak de drijvende kracht achter verenigingen. Dit jaar met de nadruk op ‘achter’.

De NGA-vrijwilliger van het jaar 2023 is de kracht op de achtergrond in de Pro Turf Care commissie. Achter betekent in dit geval stuwend en betrokken. Olaf levert zijn bijdrage op de achtergrond, mede door zijn drukke werkzaamheden, en zijn inzet is toch voor de organisatie zichtbaar.
Olaf overziet het hele Pro Turf Care proces en met zijn analytische en scherpe geest en positieve karakter zijn voor hem beleidsbeslissingen simpel te nemen en navigeert hij het fonds naar de toekomst.

Olaf, een vrijwilliger van onbetaalbare waarde.

Prijs is vernoemd naar Rob Wilderom, een geweldige voorzitter die zijn vak met passie uitvoerde en zich inzette voor greenkeeping. Mensen samenbrengen en kennis delen was zijn kracht.

De vrijwilligers van de NGA zijn zonder twijfel de motor van onze vereniging. Zonder vrijwilligers is er geen bestuur, geen relevante uit de markt nieuwe ideeën, geen verbinding, geen handjes om te helpen bij evenementen en ga zo maar door. Gelukkig zetten enthousiaste leden en sponsoren zich in voor de NGA. De ene vrijwilliger besteedt hier meer tijd aan dan de andere; geen probleem: ieder vorm van inzet wordt gewaardeerd en bijzonder op prijs gesteld!