Winnaars bekend aanleveren gegevens gewasbeschermingsmiddelen

Home » Green Deal » Winnaars bekend aanleveren gegevens gewasbeschermingsmiddelen

Winnaars bekend aanleveren gegevens gewasbeschermingsmiddelen

Monitoring gewasbeschermingsmiddelen in volle gang

Meer en meer banen leveren hun gegevens betreffende het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen in bij de Green Deal monitoring applicatie. Een belangrijke stap op weg naar het slagen van de Green Deal. De applicatie is ontwikkeld en wordt beheerd door alle Green Deal-partners en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu ondersteunt de ondertekenaars van de Green Deal Sportvelden bij het  monitoren en analyseren van hun gebruik.

De gegevens over het gebruik in de komende jaren moeten uitwijzen of de inspanningen van de Green Deal-partners geleid hebben tot voldoende vermindering van dit gebruik in de periode tot 2020. Monitoring en kennisdeling zijn beide noodzakelijk om het uiteindelijke doel van de Green Deal te bereiken: reductie van het middelengebruik met als gevolg minder bestrijdingsmiddelen in het milieu.

Van de banen die hun gebruik over 2015 en 2016 inmiddels hebben doorgegeven, zijn drie namen uit een hoge hoed getrokken. Zij winnen een arrangement voor vier personen: greenfee en keuze uit lunch of diner.

De gelukkige winnaars zijn:

Golfbaan Spaarnwoude – Gewonnen: een arrangement op Golfbaan Hitland
Golfbaan Het Rijk van Nijmegen – Gewonnen: een arrangement op Golfbaan Princenbosch
Golf- en Businessclub De Scherpenbergh – Gewonnen: een arrangement op de Domburgsche Golfclub

Voor meer informatie over de monitoring van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen:
NGF: [email protected] / 030-2426370
NVG: [email protected] / 020-3306103
NGA: [email protected] / 030-2426370