GEO-foundation als Fegga-partner

Home » Nieuws » GEO-foundation als Fegga-partner

GEO-foundation als Fegga-partner

De FEGGA, non-profitorganisatie voor Europese greenkeepers organisaties, en de GEO-foundation zijn partners.

De NGA, lid van de FEGGA, en onze leden wordt gevraagd actief mee te denken/praten over de wijze waarop duurzaamheid een (grotere) rol (kan spelen) speelt in golf. NGA en haar leden zijn uitgenodigd een enquête in te vullen en/of deel te nemen aan bijv. online activiteiten. Zie hieronder de mogelijkheden:

  • Send in opinions 

To kick things off, please help us drive the conversation forward by answering some questions in a quick opinion poll (click link to open the survey) 

  • Join the conversation   

A series of online events, exploring and sharing perspective and ideas on challenges and opportunities as we move toward recovery and beyond. Learn more and register to join the first of these conversations (click link to register for the webinar)