Piet Heijman – Golfpark Wilnis

Home » Nieuws » Piet Heijman – Golfpark Wilnis

Piet Heijman – Golfpark Wilnis

Wat is de natuur (op de golfbaan) toch schitterend. Nachtvorst, zon, kop koffie, korte rondleiding, cadeaus en goed gezelschap maakte een bezoek aan Golfpark Wilnis meer dan de moeite waard. De video van Piet is van de in totaal 30! gemaakte beelden het meeste bekeken, en …… belofte maakt schuld. Het team van Golfpark Wilnis kan warmpjes de winter door (ook al doet beeld van Piet zijn blote armen anders overkomen), het lidmaatschapsbordje komt aan de muur te hangen, het team van 6 greenkeepers versterken de NGA voor minimaal een jaar. Want, Greenkeepen doe je samen!
Dank voor het hartelijk ontvangst, wat net zo enthousiast was als je bijdrage/digitale uitleg voor “Op de koffie bij….”.

Ook dank aan de overige 29 greenkeepers die mee hebben gewerkt aan dit initiatief.

Wil je meer weten of een of alle video’s terugkijken, klik dan hier: Estafette reeks “Op de koffie bij….” | NGAgolf