Winnaars Green Gala 2022

Home » Kennis » Winnaars Green Gala 2022

Winnaars Green Gala 2022

Op het Green Gala van 23 november werd onder andere bekendgemaakt wie zich Greenkeeper of the Year 2022 mag noemen. Er waren vijf genomineerden: Andrew Knott, Gijs van Berkel, Dylan Kuik, Kees van der Vliet en Marco Blom. De vakjury heeft inmiddels beslist wie de opvolger wordt van Ben Hooper.

Greenkeeper of the Year 2022: Marco Blom

Naast de greenkeeper of the year is tevens de Student of the Year en de Fieldmanager of the Year bekendgemaakt.

Student of the Year:
Er zijn vier genomineerden: Bart Trappeniers, Glen Russell, René van der Mespel en Roan Brinkman. De vakjury heeft inmiddels beslist wie de opvolger wordt van Yana Batista. De prijs is een stage op een gerenommeerde baan in het Verenigd Koninkrijk.

Student of the Year 2022: Glen Russell

Fieldmanager of the Year:
De vier genomineerden voor de verkiezing Fieldmanager of the Year zijn bekend. André Wolbrink, Gertjan Hilarius, Paul Baas en Rowin Jansen binden de strijd aan om de opvolger te worden van Nico van Eerden.

Fieldmanager of the Year 2022: Paul Baas

Marco, Glen, Paul en Rowin – als high potential – GEFELICITEERD!!