NGA vakdag

Home » Nieuws » NGA vakdag

NGA vakdag

Hét evenement voor vakmensen die het onderhoud op sportvelden verzorgen.

15 november 2023 kwamen welgeteld 174 geïnteresseerden, waarvan 125 greenkeepers!, naar Biddinghuizen voor een geheel verzorgd, actief, leerzaam en gezellig evenement. In de vroege ochtend konden de ruitenwissers de harde regen niet aan, en in het donker en met kans op aquaplaning was het een uitdaging veilig aan te komen. Zodra de organisatie in de schemering aankwam, stopte het met regenen en gedurende de dag ging het wolkendek open en voelde de zon als een warme deken.

Het actieve programma was in overleg met Dorhout Mees aangepast. Het speelveld voor de middagactiviteiten was te nat, en besloten is het ochtenddeel met de activiteiten kleiduiven-, korte baan-, pijl en boogschieten, op te splitsen naar de ochtend en middag.
De gouden sponsoren toonden hun noviteiten en gaven desgewenst toelichting. Zij maakten gebruik van binnen(stands) en toonden buiten machines.
De accommodatie, de volle zaal, de activiteiten, de aankleding en de #betrokkenheid van iedereen was geweldig. Een veel gehoord compliment ging naar de catering. De uitgebreide,de hoeveelheid en goed gesitueerde lunch was voortreffelijk.

En dan de prijswinnaar van de actie. We hebben (meer dan) de 150 aanmeldingen gehaald, dus de speciale actie is van toepassing: we hebben een winnaar verloot onder de aanwezigen. Geert Linders heeft een waardebon ontvangen, te besteden voor een activiteit met zijn team (Geijsteren).

Beeldmateriaal NGA-vakdag 2023.

Informatie over de vakdag: De doelstelling van de vakdag is om greenkeepers, sportveldbeheerders en andere geïnteresseerden bij elkaar te brengen samen met de gouden sponsors van de NGA. De gouden sponsoren krijgen op de vakdag de gelegenheid hun bedrijf en/of producten en/of diensten te laten zien d.m.v. een beursopstelling voor alle aanwezigen en geïnteresseerden. Ook zorgt de NGA voor leermomenten, ontspanning en vermaak tijdens de vakdag.

De vakdag (relatie- en contactdag) wordt om het jaar georganiseerd door de vakdagcommissie. De vakdagcommissie bestaat uit Kees van der Vliet en Ewout in ‘t Veld.

2021 bestond de NGA 30 jaar. De feestcommissie heeft om deze reden geholpen de vakdag extra feestelijk op te tuigen. Een impressie van de laatste editie van de Vakdag 2021 vind je hier: Terugblik NGA Vakdag/ALV/Jubileum | NGAgolf