NGA vakdag

Home » Nieuws » NGA vakdag

NGA vakdag

Hét evenement voor vakmensen die het onderhoud op sportvelden verzorgen.

Datum:15 november 2023
Aanmelden kan alvast via deze link.

Raad de locatie NGA Vakdag 2023

De NGA-vakdag is een dagvullend evenement met dit jaar extra veel (deels) buiten activiteiten. Goede catering en een beursplein zijn ook deze editie weer aan de orde. Aanmelden kan alvast via deze link.

De doelstelling van de vakdag is om greenkeepers, sportveldbeheerders en andere geïnteresseerden bij elkaar te brengen samen met de gouden sponsors van de NGA. De gouden sponsoren krijgen op de vakdag de gelegenheid hun bedrijf en/of producten en/of diensten te laten zien d.m.v. een beursopstelling voor alle aanwezigen en geïnteresseerden. Ook zorgt de NGA voor leermomenten, ontspanning en vermaak tijdens de vakdag.

De vakdag (relatie- en contactdag) wordt om het jaar georganiseerd door de vakdagcommissie. De vakdagcommissie bestaat uit Kees van der Vliet en Ewout in ‘t Veld.

2021 bestond de NGA 30 jaar. De feestcommissie heeft om deze reden geholpen de vakdag extra feestelijk op te tuigen. Een impressie van de laatste editie van de Vakdag 2021 vind je hier: Terugblik NGA Vakdag/ALV/Jubileum | NGAgolf

0
    0
    Je bestellijst
    Je bestellijst is leegTerug naar de winkel