ALV & greenkeeperswedstrijd

Home » Nieuws » ALV & greenkeeperswedstrijd

ALV & greenkeeperswedstrijd

De 60e Algemene Ledenvergadering en de 31e Nationale Greenkeeperswedstrijd/golfclinic zijn gehouden op 3 oktober 2023 op een zonovergoten en schitterend onderhouden baan van Princenbosch. Gijs, zijn team en alle collega’s van Golfclub Princenbosch, gelegen aan de oude doorgaande weg tussen Bavel en Gilze, tegen het Chaamse Bos, ontvingen de NGA-leden (ALV, wedstrijd/clinic en diner) en sponsoren (wedstrijd/clinic en diner) op de eerste maandag van oktober. De dag werd afgetrapt voor de Early Birds met een rondleiding in de greenkeepersloods. De ALV startte om 11.00 uur, de wedstrijd en clinic om 13.00 uur. De dag werd afgesloten met een diner.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (42 aanwezigen) namen we afscheid van twee bestuursleden: Martin Brummel (post communicatie) en William Boogaarts (Penningmeester). Beiden hebben veel betekend voor de NGA. Martin heeft onder andere de NGA op de sociale-media-kaart gezet en William heeft de stap gezet om de financiële administratie in eigen beheer te doen, met als gevolg een grote kostenbesparing.
Gijs van Berkel en Jamie Bijl nemen het stokje van Martin over, Arijan van Alphen wordt de ‘schatbewaarder’ van de NGA.

26 vroege vogels lieten zich rondleiding in en rond de loods door Gijs. Aan de wedstrijd  deden 76 deelnemers mee. De pro zette zich in om zes enthousiaste (nieuwe) golfers het spel te verbeteren en het diner was goed bezocht door 71 personen. De bokaal ging van Thijs van Keulen (winnaar 2022) over naar: Ferdie Ottens. Gefeliciteerd!

Korte impressie van het NGA-event

Prijswinnaars NGA-greenkeeperswedstrijd 2023:

Sponsoren           3 Mark Timmerman

                              2 Rob Hoekstra

                              1 Peter Mooko

Hcp 36-45          2 Gijs van Berkel

                              1 Lars Janssen

Hcp 24-36           3 Jorg Rooze

                              2 Wim Hageman

                              1 Bram Metselaar

Hcp 24-0             3 Izaak op ’t Hof

                              2 Frederik Koopman

                              1 Ferdie Ottens

Longest                0-24 Martin Vrieze

                              24+ Richard Ferdinands

Neary                   Niek Buysen