Uitnodiging ALV & greenkeeperswedstrijd

Home » Nieuws » Uitnodiging ALV & greenkeeperswedstrijd

Uitnodiging ALV & greenkeeperswedstrijd

Onze leden zijn uitgenodigd voor de 61e Algemene Ledenvergadering en/of de 31e Nationale Greenkeeperswedstrijd/golfclinic. Deze gecombineerde NGA-evenementen vinden plaats op Golfclub Princenbosch op 2 oktober 2023.

Gijs, zijn team en alle collega’s van Golfclub Princenbosch, gelegen aan de oude doorgaande weg tussen Bavel en Gilze, tegen het Chaamse Bos, ontvangen de NGA-leden (ALV, wedstrijd/clinic en diner) en sponsoren (wedstrijd/clinic en diner) op de eerste maandag van oktober. De dag wordt afgetrapt voor de Early Birds met een rondleiding in de greenkeepersloods. De ALV start om 11.00 uur, de wedstrijd en clinic om 13.00 uur. De dag wordt afgesloten met een diner.

Wie ontvangt dit jaar de NGA-wisselbeker? Bekijk het programma en meld je aan via de link in onderstaande uitnodiging.

Uitnodiging NGA ALV en Greenkeeperswedstrijd 2023

 

0
    0
    Je bestellijst
    Je bestellijst is leegTerug naar de winkel