Golf & Groen Symposium

Golf & Groen Symposium

1 jun 2022

Als al eerder aangegeven, komt van uitstel geen afstel. De Golfalliantie (NGA-NVG-NGF) staat in de startblokken om op 13 september 2022 het Nationaal Golf & Groen Symposium te organiseren. We presenteren een gevarieerd programma over de gevolgen van klimaatveranderingen en/op de drukker wordende golfbanen.

lees meer/meld je aan: Nationaal Golf & Groen Symposium (nationaalgolfengroensymposium.nl)

Hierbij nog een terugblik: 14 december 2021: Nationaal Golf & Groen symposium Digitaal

Op 14 december 2021 organiseerde de Golfalliantie (NGA-NVG-NGF) wel – net als vorig jaar – een digitale bijeenkomst: het Nationaal Golf & Groen symposium Digitaal. Een gratis online voorproefje van het symposium dat in 2022 op het programma staat. De online editie op 14 december 2021 bestond uit twee sessies met inspirerende sprekers.

Terugkijken! Golf & Groen Symposium digitaal – 14 december 2021

0
    0
    Je bestellijst
    Je bestellijst is leegTerug naar de winkel